Musik, film & serier

För mig är musik och film en konstart. Kärlek är att luta sig tillbaka framför en lättuggad actionfilm eller vara på helspänn till tonerna från metal.


Jag gillar Björk & Toffe

fredag den 1 april 2011 en kommentar

Mina grymma vänner Björk & Toffe tävlar med Check-in music om två dagar i studio med producent och ett digitalt släpp av sin alldeles egna singel via Universal Music.

Visa om du också gillar singeln Gone Gone Gone och hjälp grabbarna i tävlingen genom att Gilla nedan.


Fler Spotify invites ges bort

fredag den 9 januari 2009 185 kommentarer

Vi har sett många bloggar och webbplatser som lottar ut eller ger bort Spotify invites gratis. Nu är det min tur att vara givmild mot mina läsare.


Spotify invites

Först ett tips: Från Spotify till Facebook med Last.fm

Vill du visa din musiksmak direkt och automatiskt till dina vänner på Facebook? Börja isåfall med att (1) skapa ett konto på Last.fm. Därefter (2) öppnar du inställningarna i Spotify och (3) fyller i dina uppgifterna för ditt Last.fm-konto.

Visa vad du lyssnar på i Spotify på din Facebook-profil

Nu (4) surfar du in på Facebook och går till din profil. Under fliken Logg (5) klickar du på Importera, (6) väljer Last.fm och fyller i ditt användarnamn. Färdigt!

Få din Spotify invite

Har du ännu inte fått en Spotify invite? Skriv bara en kommentar nedan innehållandes vad du vill se på webben under 2009 och glöm inte att ange din e-postadress! Alla som kommenterar får även en gratis länk utan no-follow.

Uppdatering! Tyvärr är alla mina invites nu ivägskickade, men skriv gärna en kommentar ändå.


Skräpsamlaren WALL·E

m�ndag den 7 juli 2008 ingen kommentar

Den 5 september har nya Pixar-filmen premiär i Sverige. Jag kan varmt rekomendera den här futuristiska rullen med en skräpsamlande robot i huvudrollen vid (produkt)namn WALL·E.

WALL-E

Trots att filmen riktar sig till den yngre publiken lyckas Disney/Pixar (som alltid) att fängsla hela famlijen.


Peace & Love - Borlänge

tisdag den 24 juni 2008 ingen kommentar

Imorgon bär det av till Borlänge för att över helgen njuta av regn, musik och förhoppningsvis en heltrevlig stund med vännerna på campingen.

Manu Chao

Följande artister/band är i fokus utan inbördes ordning: Manu Chao, Jason Mraz, Kent, Looptroop (Rockers), Millencolin, The Hellacopters, Christian Kjellvander, De lyckliga kompisarna, Thåström, Mustasch och Nationalteatern. Vi ses i leran!