Bli ett proffs på WordPress

s�ndag den 18 januari 2009 sex kommentarer

Har du inte riktigt fått kläm på hur du utvecklar teman, plugins och anpassar olika delar av WordPress? Nu har du chansen att vinna Rockables senaste bok How to Be a Rockstar WordPress Designer.

Tävla och vinn Rockables nya bok och bli ett proffs på wordpress

Pris: How to Be a Rockstar WordPress Designer värde $29

Rockables nya bok riktar sig främst till dig med god kunskap inom XHTML och CSS. Men boken kräver ingen erfarenhet av PHP. Om du är nyfiken på boken redan nu kan du läsa det första kapitlet gratis.

Såhär deltar du i tävlingen

  • Skriv en kommentar nedan om vad du tycker om publiceringsverktyget WordPress och varför.
  • OBS! Glöm inte att ange din e-postadress!

Det mest innovativa bidraget vinner Rockables nya bok i PDF-format. Tävlingen avslutas söndagen den 25 januari 2009 kl. 23.59 och vinnaren kontaktas via e-post. Lycka till!


Jag hoppas du gillade inlägget!

Facebook Delicious RSS Du kan prenumerera på alla inlägg via RSS, e-post eller genom att följa mig på Bloggy.


Kommentarer

Gravatar

Oskar sa..

s�ndag den 18 januari 2009

Trevlig tävling, skulle lätt ha deltagit om jag hade använt Wordpress=)

Gravatar

Erik Pettersson sa..

m�ndag den 19 januari 2009

@Oskar: Jag var precis i dina skor förut, och kanske inte riktigt förstod WP's potential. Om du känner dig säker på XHTML och CSS är ju den här boken perfekt för dig. Du behöver ju inte ha jobbat med WordPress för att delta i tävlingen! :)

Gravatar

Jonas sa..

onsdag den 21 januari 2009

WordPress är det bästa publiceringsverktyget som jag känner till, det har samma potential som t.ex. Wikipedia och Firefox, genom sin öppna källkod och möjlighet att fritt utveckla "programmet". Dessutom är det den plattform som ger bäst möjligheter för användaren att utveckla sin egen sida.

Känner mig säker på både XHTML, CSS och någorlunda på PHP, så en sådan här bok hade varit guld värd för mig :)

Gravatar

Niklas sa..

torsdag den 22 januari 2009

När jag skulle starta upp en egen blogg var Wordpress det självklara bloggverktyget jag tänkte använda mig av, jag hade hört väldigt mycket positivt om wp, och jag blev inte besviken! Även fast jag inte kunde någon PHP alls så lyckades jag att själv göra egna teman tack vare wordpress enkla uppbyggnad.

Wordpress är också extremt smidigt att använda från admin panelen. Att installera plugins, skriva inlägg, moderera kommentarer och ändra allmäna inställningar i bloggen är hur enkelt som helst för vem som helst.

Wordpress är med andra ord ett riktigt grymt opensource verktyg som jag älskar att använda, och om jag skulle vinna denna bok så skulle jag säkerligen kunna ta mina wordpress skills till nya höjder!

Så jag hoppas verkligen att jag vinner denna bok Ptz0n! :)

Gravatar

Andreas Karlsson sa..

fredag den 23 januari 2009

Jag är nykär. Igen. Tre timmar arbete på en fredagskväll har resulterat i Dagens jazz. Tack vare Wordpress, den utmärkta dokumentationen och alla plugins är det möjligt att få upp någonting riktigt bra på nolltid - därför älskar jag Wordpress!

Gravatar

Erik Pettersson sa..

tisdag den 27 januari 2009

Tack för alla bra och inspirerade bidrag! Vinnaren i den här mini-tävlingen blev @Jonas, stort grattis och lycka till med WP-utvecklingen!

Håll utkik efter fler tävlingar framöver och kom gärna med tips om vad ni vill vinna för priser :)


RSS Lämna en kommentar du också!

Namn: *

E-postadress: (alternativ för att visa din Gravatar)

Webbplats: (självklart får du en länk utan nofollow)

Kommentar: * (ej HTML)