Hamna i topp hos Google

onsdag den 4 juni 2008 ingen kommentar

Att sälja blogginlägg är en sak, men att sälja tidningsartiklar tycker jag är lägre än Gloca.. I dagarna har det i SEO-kretsar talats mycket om en artikel som publicerats i (läs sålts till) Dagens Nyheter och(?) Ny Teknik. Artikeln är också riktigt dåligt skriven i flera hänseenden, läs Simons analys.

Detta sägs vara en PR-beställning från Relevant Traffic och Resultat Media som själva arbetar med sökmotoroptimering, och jag tvivlar inte.

Många har tagit upp kampen för att (som en kul grej) optimera mot artikelns nyckelord. Mitt stöd får Nikke Lindqvist som jag tror kommer hamna i topp hos Google.


Jag hoppas du gillade inlägget!

Facebook Delicious RSS Du kan prenumerera på alla inlägg via RSS, e-post eller genom att följa mig på Bloggy.RSS Bli först att kommentera!

Namn: *

E-postadress: (alternativ för att visa din Gravatar)

Webbplats: (självklart får du en länk utan nofollow)

Kommentar: * (ej HTML)