Rädda utvecklarna

m�ndag den 7 juli 2008 tre kommentarer

Trodde du verkligen att vi kunde bli av med plågan vid namn Internet Explorer 6 (IE6)? Vi kan bara hoppas, men tyvärr har inte alla användare möjlighet att välja sin webbläsare. Många använder även filosofin "Varför byta när det fungerar?".

Även de kommande åren måste vi anpassa webben för IE6, men det betyder inte att vi bara ska sitta och vänta på att användare ska uppdatera eller uppgradera sina webbläsare. Målet för SaveTheDevelopers.org, som har skapat ett community runt problemet med IE6, värnar användare att byta till moderna webbläsare.

Save The Developers

SaveTheDevelopers uppmanar även utvecklare att på ett vänligt sätt informera användare om att det finns säkrare och stabilare alternativ än just Internet Explorer 6.


Jag hoppas du gillade inlägget!

Facebook Delicious RSS Du kan prenumerera på alla inlägg via RSS, e-post eller genom att följa mig på Bloggy.


Kommentarer

Gravatar

Antonio sa..

tisdag den 8 juli 2008

Bra. Hoppas det fungerar, annars är det nog bara att vänta hehe. Enligt W3CSchools minskar användningen av IE6 varje månad, så snart är vi där!

Gravatar

Pushup: Pushing up the Web sa..

s�ndag den 3 augusti 2008

Enkelt verktyg för att informera användare om att de bör uppgradera sin webbläsare.

Gravatar

Magnus sa..

tisdag den 12 augusti 2008

Man kan tycka hur illa som helst om IE6 men att försöka övertala den fortfarande ganska stora procenten användare som har IE6 att byta känns knappast som en lösning. Det är ett lite intressant projekt men dömt att misslyckas.


RSS Lämna en kommentar du också!

Namn: *

E-postadress: (alternativ för att visa din Gravatar)

Webbplats: (självklart får du en länk utan nofollow)

Kommentar: * (ej HTML)